cropped-A4D-Zvh.jpg

Informatie Avondvierdaagse Zevenhuizen

De avondvierdaagse Zevenhuizen is een jaarlijks terugkerend evenement voor jong en oud.

Op vier avonden kan in de prachtige omgeving van ons mooie dorp Zevenhuizen worden gewandeld.

Ieder jaar wordt een thema gekozen waar de activiteiten om draaien; dit jaar is dat het thema Sport.

De avondvierdaagse is meer dan alleen wandelen. Zo is er een route waarbij een stukje per roeiboot wordt afgelegd. Ook kunnen deelnemers zich op de route uitleven op een balansbalk met camouflagenet.

Vrijdagavond wordt het festijn feestelijk afgesloten. Na de 5 km lopen we gezamenlijk met muziek een ereronde en is de uitreiking van medailles en prijzen. Het is inmiddels traditie dat de laatste avond iedereen verkleed in het thema meeloopt. Hier zijn ook diverse prijzen mee te winnen.

In het stempelboekje staan leuke puzzeltjes, quizvragen en een kleurplaat.

Kortom een sportief wandelfeest. Veel wandelplezier!

Algemeen

Veiligheid

Deelname is op eigen risico!
Uiteraard hebben wij er alles aan gedaan om de wandelroutes zo veilig mogelijk te maken. Houdt u zich vooral aan de routes welke vermeld zijn in het boekje en volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars altijd op.

Voor noodgevallen belt u het noodnummer 06 – 51 000 900. Deze vervangt wat op de stempelkaart (laatste pagina van het boekje) vermeld staat. Verkeersregelaars en vrijwilligers kunnen u ook ondersteunen bij het oproepen van EHBO.

Laat de omgeving netjes achter!

Ook dit jaar mogen we weer gebruik maken van het pad langs de molens en de weg door vakantiepark “De Koornmolen” en de vele prachtige fietspaden en wandelpaden rondom en in Zevenhuizen. We zijn hier te gast. Laat de omgeving schoon en netjes achter. Lege blikjes, snoeppapiertjes et cetera horen thuis in de afvalbak!