Hieronder een korte uitleg van de taken waarvoor wij vrijwilligers zoeken:

Stempelen:

Bij start/finish en onderweg worden natuurlijk stempels uitgedeeld. Samen met een collega stempelaar beman je een post en delen jullie aan de enthousiaste wandelaars de stempels uit.

Uitdeelpost

Elke dag wordt er onderweg een versnapering uitgedeeld aan de wandelaar. Samen met een collega beman je een post en delen jullie aan de wandelaars de versnapering uit, beschikbaar gesteld door een van onze sponsoren.

Bezem

Om te zorgen dat iedereen ook weer veilig thuiskomt gaat zodra de eerste stempelpost bij de start gesloten is een bezemploeg op pad. Ze fietsen de route na om te checken dat er geen deelnemers achter blijven. De bezemploeg neemt zoveel mogelijk de routebordjes mee.

Hoe werkt het?

Voor alle vrijwilligers en verkeersregelaars geldt dat je een of meerdere avonden kunt helpen, net wat in jouw agenda past. Dat bespreek je met de organisatie. Ook kan je je voorkeur aangeven voor een taak. Na inventarisatie wordt een planning gemaakt wie op welke taak wordt ingezet. Hierover ontvang je begin bericht.

We verzamelen dagelijks tussen 18:00 en 18:15 uur bij de start/finish locatie en nemen nog even de laatste zaken door voor iedereen op pad gaat om er een geslaagde avond van te maken.

Uiteraard ontvang je van ons de benodigde hulpmiddel en hebben wij hesjes zodat al onze vrijwilligers herkenbaar zijn.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan als vrijwilliger met onderstaand formulier.